Koncert Van Gogha u Pančevu

7. mart u 20 sati, Dvorana Kulturnog centra Pančeva

AKUSTIČNI KONCERT GRUPE VAN GOGH

Sa posebnim zadovoljstvom Kulturni centar Pančeva obaveštava da će se u sredu, 7. marta, sa početkom u 20 sati, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, održati akustični koncert sastava Van Gogh. Publika će moći da u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju, koja se brižljivo priprema za koncert, čuje i vidi bend u akustičnom izdanju, i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

 

Povodom koncerta u Pančevu, Đule iz sastava Van Gogh je izjavio:

– „Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta. Ne prija mi taj licemerni odnos prema naglašenim datumima kao što su 14. februar (Dan zaljubljenih) i 8. mart.“

 

Takođe, iz sastava poručuju da im je posebna želja da ovim koncertom i poklon CD-om koji se dobija za dve kupljene karte, u vremenu kada retko ko nešto poklanja, obraduju čula ljudi i vrate ih aktivnom slušanju muzike.

 

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom u Beogradu krajem novembra 2016, kada su proslavili 30 godina rada. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

 

Na koncertu u Pančevu bend je pripremio posebnu set-listu, drugačiju od one koju sviraju po turnejama, a odsviraće i neke od pesama koje dugo nisu izvodili.

– „Izazovni su nam akustični koncerti, posebno zbog direktnog kontakta sa ljudima i neposrednog odnosa sa našom publikom. Mi smo i počeli kao bend da sviramo u malim, klupskim prostorima, i ovakvi koncerti nas podsećaju na ta vremena“, rekao je Đule.

 

VIDEO:

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, a zbog ograničenog kapaciteta sale, u prodaju su simbolično za „sve one koji su u ljubavi“ puštene set „karte za dvoje“ u limitiranom broju po ceni od 1.800 dinara. Takođe, dostupne su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1100 rsd. Uz svaku „set“ i pojedinačnu ulaznicu, akustični poklon cd grupe Van Gogh „Ako stanemo, gubimo sve“.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *