BRZRKR 3 – nastavak serijala Kianu Rivsa u izdanju System Comics

 “Kijanu Rivs je sada i zvanično superheroj.“

– VENITY FAIR

Izdavačka kuća iz Beograda, System Comics, nastavlja sa objavljivanjem strip serijala BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac, Kijanu Rivs (Keanu Reeves). Posle velikog uspeha sa prva dva dela, treći deo serijala donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polu smrtnik, polubog.

Proklet i osuđen na nasilje, B oslobađa sav svoje bes, a novo otkriće obećava da će doneti odgovore koje je vekovima tražio. Ali dok tim odlazi da otkrije tajne B-ovog rođenja, da li je on konačno blizu ostvarenja svog cilja, ili će njegovi napori biti uzaludni? 

Iz pera legendarnog Kijanu Rivsa, zajedno sa bestseler piscem Njujork tajmsaMetom Kintom (Folklords, Grass Kings), i cenjenim crtačem Ronom Garnijem (koji je radio čuvene strip junake Volverin i Kapetan Amerika), poslednje epsko surovo poglavlje odvija se pred vama, a uskoro ćemo adaptaciju grafičkog romana gledati na Netfliksu.

Veliki broj recenzija ovog stripa pokazuje potpuno oduševljenje glavnim junakom, te poznati Vanity Fair kaže da je Kijanu Rivs je sada i zvanično superheroj.

BRZRKR 3 dostupan je na svim System comic kanalima.

systemcomics.com

facebook: @systemcomics

Instagram:  @systemcomics