Film

“KONDORITO – AVANTURA U SVEMIRU” POGLEDALO 10.000 GLEDALACA

Beograd, 15. oktobar – Animirani film “Kondorito – avantura u svemiru” za prvih deset dana prikazivanja odgledalo je 10.000 mališana sa roditeljima. Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Avantura u stilu Indijane Džounsa prati Kondorita i njegove drugare u ludoj akciji punoj smeha, u kojoj stižu i do svemira.

Odličnu sinhronizaciju rediteljski je potpisao Dragan Vujić Vujke, dok je za miks zvuka bio zadužen Audio Wizard studio M&D. U naslovnoj ulozi Kondorita je oživeo Sloba Stefanović, dok je Sergej Ćetković urnebesno tumačio lik njegovog glavnog rivala Pece Atletika u borbi za pažnju lepe Anite, koju flumi Sorija Juričan.

Kondorito kreće u misiju spašavanja buduće tašte, koju otimaju vanzemaljci u potrazi za drevnom ogrlicom neverovatne moći. Kondorito se udružuje sa prijateljima i ujedno pokušava da spase celu planetu od uništenja. Ostale živopisne junake tumače glumci Nikola Bulatović, Danijel Korsa, Dušan Kaličanin, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović, Zdravko Savić, Ivan Zablaćanski, Duško Radović, Miroljub Turajlija i Slobodan Tešić.

Sinhronizovan animirani film “Kondorito – avantura u svemiru” može se pogledati samo u bioskopima širom zemlje i regiona od 4. oktobra.

Kratki trejler :

Kondorito – avantura u svemiru sinoć premijerno prikazan

KONDORITO – AVANTURA U SVEMIRU PREMIJERNO PRIKAZAN SINOĆ U BIOSKOPU CINEPLEXX DELTA CITY

Animirana avantura za celu porodicu nasmejala je i decu i roditelje

Beograd, 5. oktobar – Novi avanturistički crtani film “Kondorito – avantura u svemiru” sinoć je premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City. Ekipa koja je radila sinhronizaciju na srpski jezik družila se sa posetiocima bioskopa, slikala sa decom, a neki su i strpljivo davali autograme.

U glavnim ulogama publici su se predstavili Sloba Stefanović, kao Kondorito i Nikola Bulatović, kao vrhovni vođa vanzemaljske rase Moloskijanaca, i Danijel Korša, u ulozi Čikija – Kondoritovog nećaka i vernog pratioca u ovoj avanturi. Sofija Juričanin je odigrala Kondoritovu devojku Anitu, a Sergej Ćetković urnebesno oživeo lik Pece Atletika. Talentovanu Dušicu Novaković slušaćemo u ulogama Penelope i reporterke, dok su glasove Kondoritovih drugara dali Nikola Šurbanović kao Bukva, Svileni – Zdravko Savić, Cirke je Ivan Zablaćanski i Kvaja Duško Radović. Naučnik Cvajnštajn je Miroljub Turaljija, a Marko Marković komentator. Za tonsku obradu je bio zadužen studio Audio Wizzar M&D.

Dušan Kaličanin je sinoć bio dočekan od strane brojih dečijih obožavalaca kao prava zvezda premijere. Nije mu bilo teško da podeli autograme i slika se sa gledaocima filma. Ovom prilikom je izjavio: “Verovali ili ne, ovo je moja prva sinhronizacija, imao sam tremu na snimanju, ali je sve sjajno prošlo. Hvala celom timu na podršci. Drago mi je da su sinoć i deca i roditelji uživali na premijeri ovog sjajnog crtanog filma.”

Animirani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Avantura u stilu Indijane Džounsa prati Kondorita i njegove drugare u ludoj akciji punoj smijeha, u kojoj stiže čak i do svemira. Kondoritovu taštu – donu Gromislavu, čiji lik je urnebesno odigrao Dušan Kaličanin su oteli vanzemaljci, a Kondorito kreće da je spase i pritom spase čitavu zemlju od uništenja. Film je na repertoarima bioskopa širom naše zemlje i regiona.