Premijera filma DŽUDI 23. oktobra u bioskopu

Cineplexx UŠĆE Shopping Center

“Nikad nije lako glumiti ikonu, ali Rene Zelveger je dorasla izazovu! Briljantna izvedba kojoj bi aplaudirala i sama Garlandova.“ – Hollywood reporter

„Sjajna Rene Zelveger donosi topao, iskren i promišljen portret Džudi Garland.“  – Guardian

Beograd, 16. oktobar – Dugoočekivani biografski film o holivudskoj ikoni Džudi Garland stiže u naše bioskope 24. oktobra. Svečana premijera filma održaće se u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 23. oktobra u 2o časova, a karte za premijeru su već u prodaji. Rene Zelveger oduševila je kritiku širom sveta svojom glumom i transformacijom. Producenti I reditelj nisu imali dilemu kada su pozvali Rene da glumi u ovom filmu, a i Rene se odmah zainteresovala za ulogu, možda I zbog činjenice da je I sama veliki obožavalac ove dive:

“Ovo je bila prilika I izazov koji nisam smela da propustim. Džudi Garland smatraju jednom od najlepših i najsnažnijih glasova u svetu zabave svih vremena. Prvo sam bila iznenađena zašto su onda pozvali mene za tu ulogu.“ – duhovito je odgovorila Rene kada su je upitali da li se dvoumila da prihvati ulogu.

Ovo je prvi celovečernji film o jednoj od najvećih ikona Zlatne ere Holivuda, posle mnogobrojnih biografija, dokumentarnih filmova i serija. Razlog zašto se toliko čekalo na film se možda može naći u jednom od najpoznatijih citata same Džudi Garland: “Uvek budi prvorazredna verzija samog sebe, umesto drugorazredna verzija nekog drugog.”

Film prati Džudi Garland koja stiže u London 1968. na seriju rasprodatih koncerata u čuvenom klubu Talk of the Town. 30 godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je upomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?

Rene Zelveger (Renée Zellweger), dobitnica Oskara za film Hladna planina (i još dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago) se već spominje u trci za Oskara za ulogu holivudske ikone Džudi Garland u filmu Džudi (Judy). U ostalim ulogama gledaćemo: Jessie Buckley (Rat i mir), Finn Wittrock (Američka horror priča) i Michael Gambon (Hari Poter). Reditelj filma je Rupert Goold. 

U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow). Film Džudi je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Trejler možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=2l9o-BYojsY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *